DuList PROMO

FOTO Sveti Nikola u Pema darivao najmlađe Jugaše

pemo nikola jug 8

Sveti Nikola jutros je u PEMO hipermarketu darivao svu dobru dječicu, a posebno najmlađe Jugaše, članove uzrasne skupine NADE U-12, koji su bili posebno vrijedni ovu godinu.

Najmlađi sportaši ove natjecateljske kategorije VK JUG CO, u prošloj natjecateljskoj sezoni, osvojili su trofej TONI NARDELLI. Riječ je o trofeju, kojim se nagrađuje klub, koji u zbroju svih rezultata službenih natjecanja mlađih uzrasta u Hrvatskoj (Prvenstvo Hrvatske i Kup RH) prikupi najviše bodova, što, zapravo, znači da su najmlađi Jugaši bili najbolji u Hrvatskoj u svojoj kategoriji.

Zbog izuzetnih rezultata, marljivog treniranja i dobrih ocjena u školi sveti Nikola podijelio im je poklon vrećice sa slatkišima i čestitao na sjajnim uspjesima.

Na prigodnoj svečanosti sveti Nikola darovao je i donatorski ček tvrtke PEMO vaterpolskom klubu JUG CO u iznosu od 40.000 Kn za kupnju sportske opreme uzrasnoj skupini NADE U-12. Ček je preuzeo Ognjen Kržić, direktor kluba, koji se zahvalio tvrtki PEMO na donaciji za najmlađe Jugaše.

Sveti Nikola posebno se obradovao poklonima kojima su ga darivali mali Jugaši. Kao prave buduće zvijezde VK JUG poklonili su mu vaterpolsku loptu s njihovim potpisima i crvenu kapicu broj 1. Zaželio im je puno dobrih utakmica i sjajnih rezultata i obećao im je da će zajedno sa svojim anđelima doći i bodriti ih na njihovom bazenu u Gružu.

Nakon toga, sveti Nikola podijelio je slatke poklone dječici koja su ga došli pozdraviti u Pemo hipermarketu, malo se prošetao, popričao s kupcima i zaželio svima sreću i dobro zdravlje do susreta iduće godine.

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist