DuList IN

FOTO Sveti Niko Gradom šeta…

Igra Svetog Nikole

Sveti Nikola danas se prošetao Stradunom u pratnji anđela, Krampusa, ali i mnoštva stranaca koji su pojurili za njim unatoč kiši.

On je pak, prije šetnje Gradom, svratio i do Kina Sloboda, gdje se održavala edukativna i interaktivna dječja predstava ‘Igra Svetog Nikole’. Najmlađi su građani mogli vidjeti prijatelje Svetog Nikole i naučiti zašto baš on dariva djecu.

Osim ovog programa, u Luži i Kinu Sloboda održat će se danas i sutra još blagdanskih progrma za djecu – stoga odaberite ponešto za sebe i svoje najmlađe i pogledajte, ili jednostavno ovih dana prošećite do Luže, zavucite se u ledenu špilju, slatku kućicu ili ostavite poruku na boru želja.

Kad se male ruke slože – nastane blagdanski program za djecu… A male ruke ove godine pripadaju Kinematografima Dubrovnik, Zrinki Japunčić, Tanji Baletić , Diani Sinanović, Paoli i Sanji Dražić, UŠ Luka Sorkočević, Plesnom studiju Lazareti, Dječjim vrtićima, Drusštvu Naša djeca Dubrovnik, Domu Marina Držića… I naravno najboljoj djeci na svijetu! Program je osmišljen tijekom dvanaestog mjeseca u organizaciji Kinematografa Dubrovnik.

Pročitajte još

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist