DuList IN

FOTO Svečano otvoren novi Škoda salon!

novi skoda salon 42

Najnoviji dubrovački Škoda salon danas je svečano otvoren na adresi EURO DAUS d.d., Tomislava Macana 4 u Župi dubrovačkoj.

U ugodnom ambijentu predstavljen je novi radni prostor u kojem je izloženo i nekoliko automobila te i Car Configurator, mjesto gdje možete ‘složiti’ automobil po vlastitoj želji, od boje do dodatne opreme.

Škoda je automobilska marka s dinamičnim razvojem, koja se na europskom i svjetskom tržištu predstavlja svojim pouzdanim, sigurnim i udobnim automobilima s najvećom kvalitetom i izvrsnim omjerom cijene i usluge. Tako se automobili marke Škoda do sada izvoze u 100 zemalja, pri čemu se svake godine ukupno proizvede i kupcima isporuči više od 600 tisuća vozila.

S dolaskom VW koncerna 1991. godine došlo je do odgovarajućeg transfera know-how znanja zajedno s velikim investicijama. Na taj način je Škoda mogla ostvariti presudan tehnički napredak. Danas Škoda spaja tradicionalne vrijednosti i kreativnu funkcionalnost s bezvremenskim dizajnom. Pri tome se međutim i dalje velika važnost pridaje samostalnosti marke, u što se možete uvjeriti odlaskom u najnoviji salon napravlejn po želji kupaca…

Pročitajte još

ROMANTIČNA LJULJAČKA Novo mjesto na Mljetu za stvaranje uspomena

Dulist

[FOTO] DAN LOVIŠTA Malo mjesto proslavilo svoj dan!

Maris Guca

DUBRAVKA TULLIO Želimo da Grad miriše i na umjetnost jer ona hrani našu dušu!

Dulist