Aktualno

FOTO SVAKA ČAST Na večeri u Mimozi se skupljao novac za dubrovačku bolnicu

kasumovic vecera mimoza 15

Dubrovčanin Predrag Kasumović Pređo organizirao je večeras humanitarnu večeru ‘Građanin za Građane’ u restoranu Mimoza kako bi prikupio sredstva za Odjel za fizikalnu terapiju OB Dubrovnik. Cijena večere bila je 100 kuna, a tu je bila i prigodna lutrija.

-Prije nekoliko mjeseci pokrenuo sam humanitarnu akciju i uz pomoć dobrih ljudi prikupio sam novac za kupnju potrebne opreme za Fizikalni odjel naše bolnice. U prvoj fazi akcije predao sam odjelu balasne daske, utege, još neku opremu i hidraulični stol koji puno olakšava invalidima i slabo pokretnim osobama. U drugoj fazi uvelike mi je pomogao don Robert koji je organizirao koncert klapa u crkvi Sv. Mihajla, te od prikupljenih donacija kupio aparat za razgibavanje ruku i nogu nepokretnih i slabo pokretnih osoba – napiso je Predrag u najavi akcije.

-U planu mi je nabavit švedske ljestve (oko 7 000 kuna), bobart stol (oko 28 000kuna), Re walk-robot pomoću kojeg invalidi mogu hodati (oko 600 000 kuna). Naravno bez Vaše pomoći sve ovo je neostvarivo pa Vas zato molim da mi se pridružite u ovoj misiji u kojoj ćemo olakšat život mnogih naših sugrađana. Svaka kuna pomaže. Učinimo bolje uvjete na fizikalnoj tako da nam svima bude lakše – poručio jePredrag Kasumović Pređo.

Podaci za uplatu:
Predrag Kasumović- Pređo
ŽIRO RAČUN
RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d.
IBAN: HR5224840083113002856
Mob. 099 690 2177

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist