DuList IN

FOTO: Sushi i sake u cavtatskoj Galiji

japan sushi146

U cavtatskoj konobi Galija u sklopu festivala Treće uho održana je radionica japanske kuhinje “Sushi s Mediterana”.

Ovaj zanimljiv gastronomski događaj privukao je zanimanje mnogih naših sugrađana, a alfa i omega cijelog događaja bio je domaćin radionice, vlasnik konobe Galija, poznati cavtatski ugostitelj i chef Mislav Burđelez, koji je u volonterskom stilu nabavio svo potrebno iće i piće za posjetitelje.

Uz zvuke japanskih bubnjeva i u društvu s poznavateljima japanske kuhinje Đurom i Nikijem Sulimanovićem te enologom Ivom Ivanišem i domaćinom Mislavom Burđelezom brojni učenici na radionici imali su priliku kušati sushi i sake, ali i hobotnicu, lignje pripremljene prema japanskim recepturama.

Pročitajte još

NOVI KINO TJEDAN Od animiranog spektakla do nagrađivanog dokumentarca

Dulist

#HRABRO SRCE, NAŠA DORIS BENDER Godina puna uspona i padova, ispred mene puno i previše, ali sam krenula naprijed!

Dulist

(FOTO) Psihomodo pop rasplesao Dubrovčane

Dulist