Aktualno

FOTO Snaga bikova na izložbi Stefanie Hudspeth

stefani izlozba

Mlada dubrovačka akademska slikarica Stefanie Hudspeth, u utorak 25. lipnja, otvorila je izložbu ‘RELENTLESS RUMINATION’ u galeriji hotela Rixos Premium Dubrovnik. Na izložbi su predstavljeni radovi akril na platnu te crteži tehnikom ugljena.
Stefanie Hudspeth rođena je u Dubrovniku gdje je pohađala Umjetničku školu Luke Sorkočevića. Školovanje je nastavila na Rochester Institute of Technology u New Yorku na smjeru slikarstva, prijediplomski studij, dok je poslijediplomski studij završila u Zagrebu na Akademiji likovnih umjetnosti. Održala je niz samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu, a sudjelovala je i na nekoliko grupnih. Živi i radi u Zagrebu.

Umjetnički opis slikarice Stefanie Hudspeth karakterizira opsesija pokretom koja ju tjera da uhvati sirovu snagu koju bikovi isijavaju – njihovu nepokolebljivu snagu, zapovjednu moć i neosporivu prisutnost.
Izložba istražuje unutarnji svijet umjetnice, prenoseći njezine osobne borbe i meditacije kroz snažne i dinamične prikaze bikova u pokretu.

Banner 300x250 DU 1

Kako je bilo pogledajte u galeriji:

Pročitajte još

(FOTOGALERIJA) Taraca Revelina pretvorena u središte sporta i plesa na #BeActive Nightu

Dulist

Uspješna Europska noć istraživača u Dubrovniku: Nauka pod zvijezdama privukla brojne posjetitelje

Dulist

ĐIR PO LAPADU Idealan dan za kupanje i šetnju uz more

Dulist.hr