DuList IN

FOTO Skeleta oduševio novim nakitom

viktor skeleta 1

Da je nakit važan dio modnog accessoirea svake žene još je jednom dokazao dizajner nakita, Korčulanin Viktor Skeleta na ovogodišnjem izdanju Perwoll FASHION.HR-a.

Naime, mladi, talentirani dizajner Aleksandar Žarevac iz Istre za potrebe svoje revije ostvario je suradnju s jednim od najpoznatijih i najboljih, također mladih dizajnera nakita, Viktorom Skeletom.
 
Žarevac je predstavio kolekciju od 8 komada savršenih za ljeto, ali ono što je modnim zaljubljenicima upalo u oko su i dodaci koje je Aleksandar stavio na modele.
 
Upravo ti modni dodaci djelo su jednog od najcjenjenijih dizajnera nakita danas, Viktora Skelete. Za Viktorov nakit bori se svaka Hrvatica, a domaće i svjetske zvijezde godinama su zaljubljene u njega.

Suradnja ova dva dizajnera postala je veoma zanimljiva, a samim time i revija se iščekivala više no ijedna druga, te su svi željeli vidjeti spoj ova dva modna genija i nisu požalili.
 
Revija je oduševila sve, a obje kolekcije ( CRUISE i TREZOR nakit ) već sada su ostvarile odličan feedback i kod kupaca u smislu narudžba – dovoljno je reći da je ova suradnja dobila epitet „Najekskluzivnija modna suradnja na Balkanu“.
 
Viktor svoj nakit izrađuje od najfinijih prirodnih materijala, dragih i poludragih kamena. Svaki rad je unikatan, te je potrebno oko mjesec dana i više za izradu jednog komada.
 
Materijali koje koristi su srebro, (hat, jantar, ametist, aventurin, citrin, crveni crni bijeli i rozi koralj, fluorit, crveni granat, jasper, labradorit, lapis lazuli, malahit, oniks, biseri, akvamarin, žad, gorski kristal, rozi kvarc, turmalin, tirkiz, haulit, tigrovo oko i sedef), bisera, kristala, koralja i školjaka.
 
Viktor Skeleta zabilježio je veliki uspjeh i prošlo ljeto s posljednjom kampanjom i van granica Lijepe Naše kada je poznata manekenka Kristina Šalinović njegovu kampanju s dubrovačkom trendsettericom Stankom Arbanasin objavila na svome blogu.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Tko je uživao na domjenku nakon ‘Ekvinocija’?

Dulist

Tanja Matić Jovanović provodi godišnji odmor u rodnom Dubrovniku

Dulist

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist