DuList IN

FOTO/RITMO DE SALSA Velikim partyjem proslavili šesti rođendan!

ritmo de salsa08

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik ove je subote proslavila svoj šesti rođendan pravom plesnom poslasticom – ‘Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekendom’ u Hotelu Valamar President.

Dubrovački salserosi ove su godine za svoj šesti rođendan sve podigli na još višu razinu. ‘Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekend’ donio je tako još više plesa i zabave te su se održala čak tri partyja – prvi u Clubu Lazareti, drugi – središnji i slavljenički party u Hotelu Valamar President, a treći će se održati u nedjelju u Caffe baru Papillon! Dubrovački salserosi uživali su uz omiljene ritmove uz moćnu međunarodnu DJ postavu – DJ Mukija (Beograd), DJ Crazy Max – a (Zagreb) i DJ Bashija (Ljubljana)!

Podsjetimo, u proteklih šest godina udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik uspješno je širila predivnu priču o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi. Uz već poznate redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla.

Kako je protekla zabava dubrovačkih salserosa, provjerite u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist