Crna kronika

FOTO Privedeni vlasnik kafića ‘What’s up?’ Alen Perišić, Tomislav Zucalo, Ana Perović…

mup uhicenja gladius3

Alen Perišić, vlasnik ugostiteljskog objekta ‘What’s Up?’ u ulici Iva Vojnovića priveden je nešto iza 9 sati u ‘Villa palmu’, zgradu PU dubrovačko-neretvanske.

Uhićen je i Tomislav Zucalo (38), dubrovačkoj javnosti poznat je po slučaju paleži vozila krim-inspektora Luka Delije 2009. godine. U listopadu 2010. godine Zucalo je priveden u akciji ‘Pirana’, kada je pritvoren i tzv. dubrovački narko boss Dubravko Šekerija.  Zucalo je uhićen zbog višestruke preprodaje heroina i kokaina, zbog čega je odležao tri godine u zatvoru.

Uslijedilo je i privođenje Ane Perović i Antonia Miljevića, dok je na obradu doveden i vlasnik cafe bara NoneNina.

U tijeku je i pretres jednog broda u Čajkovićima, čiji je vlasnik Damir Katanić navodno odležao sedam godina zbog dilanja droge. Katanić je također priveden u ‘Villa palmu’.

Inače, policijska akcija razbijanja međunarodnog ‘lanca kokaina’ koja je upravo u tijeku, kako doznajemo, osmišljena je baš u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj. Naime, po najnovijim informacijama, nakon što je PU dubrovačko-neretvanska inicirala akciju i prikupila potrebne informacije u sve je uključena i Policija susjedne BiH. Zanimljivo, na kraju akcije ‘Gladius 2’ najavljivali su nastavak priče, a on se i dogodio. ‘Gladius’ je dobio treću epizodu, u kojoj je zadan novi udarac dubrovačkom krim miljeu.

Uskoro opširnije.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist