Crna kronika

FOTO Policija zaplijenila 34 kilograma marihuane

marihuana zapljena droga 301115 4

Dubrovačka policija zaplijenila je tijekom vikenda više od 34 kilograma marihuane vrijedne više od dva milijuna kuna, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

‘Tijekom posljednja dva dana granična policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u dva odvojena slučaja zaplijenila je preko 34 kg droge marihuane. Droga je pronađena u vozilima dvojice crnogorskih državljana koji se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama’, navodi se u priopćenju.
Iz policije su istaknuli kako je u prvom slučaju u subotu u popodnevnim satima ulaznoj graničnoj kontroli na GP Klek osobnim vozilom crnogorskih registracijskih oznaka pristupio 30-godišnji državljanin Crne Gore. Pretragom vozila pronađeno je 20 paketa s ukupno 11,3 kg marihuane.
U drugom slučaju u nedjelju u jutarnjim satima prilikom pretrage vozila crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Crne Gore pronađeno je 48 paketa, odnosno 23 kilograma marihuane.
Vrijednost ukupno zaplijenjene marihuane u uličnoj preprodaji dosegla bi iznos od oko 2 milijuna kuna.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist