DuList IN

FOTO Otvoren je Beach bar Maredo

maredo 00 1

U samom srcu plaže u Uvali, uz zvukove house glazbe, otvorio se novi Beach bar Maredo.

Ovaj beach bar zvučnog imena, nastao je kao produžetak poznatog zagrebačkog restorana Maredo i El Toro, koji je odnedavno dobio Michelinovu preporuku, a donosi jedinstveno iskustvo koje će zadovoljiti svaku potrebu za opuštanjem i odmorom.

Beach bar Maredo je mjesto koje nudi modernu priču na plaži uz pogled na more i Grebena. Uživajte u spektakularnim sunset partyjima uz signature koktele. Središnji bar, okružen paravanima od bambusa, stvara intiman ugođaj, dok kabane pružaju privatnost i udobnost za potpuno opuštanje i prepuštanje ritmovima resident DJ-eva.

Možete se također prepustiti uživanju na ležaljkama uz more, dok pijuckate osvježavajuće smoothieje i prirodne sokove. Osim toga, Maredo nudi promotivne cijene koktela svaki dan od 17:00 do 18:00 sati koji će dodatno uljepšati vaša popodneva. Blizina uvale i mogućnost parkinga, čine Maredo još privlačnijim za sve goste, domaće i strance.

Posjetite Beach bar Maredo i prepustite se neodoljivim ljetnim ritmovima i opuštajućoj atmosferi koja će vas potpuno obuzeti.

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist