Urednički izborZanimljivosti

[FOTO] OD LABELA DO KUGLICA ZA BOR Kupite rukotvorine učenika Obrtničke škole i sudjelujte u akciji za Odjel pedijatrije!

obrtnicka humanitarna 2

Učenici Obrtničke škole ujedinili su svoje snage za hitni prijem na Odjelu pedijatrije u Općoj bolnici Dubrovnik. Polaznici smjera Kozmetičar i Pomoćni cvjećar, sa svojim će nastavnicima do iduće srijede sudjelovati u humanitarnoj prodaji i prikupljanju novčanih sredstava.

obrtnicka humanitarna 10

Nastavnica strukovnih predmeta na smjeru Kozmetičar Laura Čavara ističe kako će prikupljeni novac usmjeriti na kupnju prijeko potrebnog aparata za Odjel. Kozmetičari i pomoćni cvjećari marljivo su radili u izradi predmeta koji su predmet prodaje ove humanitarne akcije. Svi koji se odluče sudjelovati, tako će moći kupiti kuglice za bor (10 i 20 kuna), pjate u decoupage tehnici (od 20 do 40 kuna), labelo i maslac za skidanje šminke od prirodnih sastojaka za 10 kuna.

‘Sve je rađeno ručno’, naglašava nastavnica strukovne grupe predmeta i prakse Marina Biočić i dodaje kako svatko može dati koliko god novaca želi. Danas će učenici i nastavnici u školi biti do 18 sati, ali stignete kupiti ove lijepe proizvode i drugim radnim danima, sve do iduće srijede.

obrtnicka humanitarna 6

obrtnicka humanitarna 5

obrtnicka humanitarna 3

obrtnicka humanitarna 7

Pročitajte još

Korisni savjeti veterinarke Sunčice Oštrić: Kako pomoći psima tijekom vrućina!?

Maris Guca

NA DANAŠNJI DAN 1986. Umro povjesničar i arhivist Vinko Foretić

Dulist

Prije 14 godina zauvijek nas je napustio heroj Domovinskog rata Aljoša Nikolić

Dulist