Prava festa priređena je danas u restranu Mimoza povodom 60. obljetnice postojanja toga kultnog dubrovačkog restorana!
Vlasnik Ivo Ogresta, uz obitelj, prijatelje okupio je danas na prigodnom ručku poslovne suradnike i poznate Dubrovčane, a naravno specijalitete za njih je priredio glavni kuhar Ivanko Mijoč, uz pomoć vrijednog osoblja.
Podsjetimo restoran Mimoza uteneljen je 1953. godine, noseći ime prekrasnog žutog cvijeta, te već šest desetljeća predstavlja i promovira dubrovačku ugostiteljsku ponudu, s tradicijom, jednostavnosti, raznovrsnošću i bogatstvom hrane, slastica, pića.
Restoran je obnovljen 2007. godine, kada ga je preuzeo voditelj ugostiteljstva Ivo Ogresta, a glavni kuhar je Ivanko Mijoč.
Terasa restorana raspolaže s kapacitetom od 230 sjedećih mjesta, a elegantna i moderna blagovaonica sa 70 sjedećih mjesta. Ekipa Restorana Mimoza brine se o ukupnoj kvaliteti i zadovoljstvu gostiju.
Restoran Mimoza je u 2008. godini izabran za najbolji restoran u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 2010. godine, od strane časopisa ShowBiz, restoran Mimoza je izabran među tri najbolja restorana u Hrvatskoj.
Fotogaleriju sa današnjeg slavlja u restoranu Mimoza donosi vam Zvonimir Pandža.