Grad

FOTO Kuda su se ‘skitali’ strani novinari?

Turkish Airlines Strani Novinari Inauguracija 1

U povodu inauguralnog leta Istanbul – Dubrovnik u suorganizaciji aviokompanije Turkish Airlines i TZ grada Dubrovnika, te uz potporu Glavnog ureda HTZ-a,od 10. do 12. svibnja organizirano je press putovanje za 39 inozemnih novinara iz Turske, Kanade, Taiwana, Malezije, Koreje i Japana.

Ovim putovanjem promovirat će se Dubrovnik – nova 186 destinacija najuspješnije europske avio-kompanije. Novinari su doputovali u utorak, 10. svibnja, prvim letom iz istanbula i bili nazočnosti svečanosti na Zračnoj luci Dubrovnik.

Istog dana posjeta je nastavljena vožnjom žičarom na Srđ, nakon čega je uslijedio obilazak Grada i glavnih znamenitosti, te danas izlet na Elafitske otoke. Novinari su obišli Lopud, posjetili ljetnikovac Skočibuha u Suđurđu na otoku Šipanu, a izlet je završio objedom u Vili Ruža na otoku Koločep.

Dojmovi o Dubrovniku i važnost izravne avionske linije Istanbul – Dubrovnik bit će temom priloga koji će uslijediti nakon ovog putovanja u tiskanim i elektronskim medijima, te na socijalnim mrežama, a što će definitivno doprinijeti uspješnosti nove linije koja će prometovati tijekom cijele godine i od velike je važnosti upravo za zemlje Dalekog i Srednjeg istoka.

Planirani odlazak novinara je sutra, također letom Turskih Airlinesa za Istanbul, čemu će prethoditi posjeta Đurovića špilji u Zračnoj luci Dubrovnik.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist