Sport

FOTO Košarkaši Dubrovnika premoćni nad Solinom

Košarkaška utakmica Dubrovnik Solin

Košarkaši Dubrovnika uspješno su zaključili susret devetog kola A-2 lige. U Gospinom polju momčad Denisa Bajramovića je od prve do zadnje minute visokim tempom slomila momčad Solina.

Nakon 40 minuta vrlo otvorene i agresivne igre domaćina – uvjerljivo slavlje 105:77(33:16, 18:17, 27:22, 27:22)
Dubrovnik je već nakon tri minute igre imao 11:0, a sredinom prve dionice rezultat je glasio 18:6. Razigranog, čvrstog i tricaški raspoloženog domaćina Solin nije mogao pratiti, a sukladno tome, prva dionica potpuno zasluženo odlazi u koristi Dubrovnika 33:16.
Dominacija Dubrovnika nastavila se i u drugoj četvrtini, a na poluvrijeme se otišlo sa 18 poena prednosti 51:33. Igrači Denisa Bajramovića u preostale dvije četvrtine su držali ostvarenu prednost i na kraju potpuno zasluženo upisali četvrtu prvenstvenu pobjedu.
Za Dubrovnik su u susretu protiv Solina igrali Husnija Habul, Mateo Vidović, Vedran Soko, Božo Katić, Petar Dubelj, Mato Meštrović, Vlaho Raguž, Ivan Miljas, Ivan Vodopija, Alen Sarić, Ante Radulović i Josip Kušt.
U 11. kolu Dubrovčane očekuje gostovanje kod Sukošana (4-4), a potom i stanka do 10. siječnja kada u drugom dijelu sezone dočekuju Adriatic iz Splita.

DBK Sport

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist