DuList IN

FOTO: Koncert tri benda u Lazaretima

Koncert tri benda

U Klubu Lazareti sinoć je održan koncert tri benda: Bad Blood (thrashcore-groove, Čakovec/Zagreb), .Upset (hardcore, Zabok) i Consolidate (alternative metal, Dubrovnik).

Pravi veterani hrvatske underground scene, Bad Blood je thrashcore-groove metal četvorka čiji počeci sežu u daleku 1998. godinu. Više od petnaest godina kasnije, band se nalazi u novome uzletu. Bad Blood uskoro ponovo ulazi u studio snimati novi EP. A dubrovačka publika među prvima će imati prilike čuti nove pjesme.

.Upset je hardcore bend iz Zaboka koji postoji deset godina, te je prvobitno sastavljen s namjerom da proširi i popuni lokalnu underground scenu. Svirali su na mnogo koncerata i festivala među kojim vrijedi napomenuti podršku jednim od najvećih bendova hardcore glazbe Madball i Pro-Pain iz New Yorka te Slapshot iz Bostona. Uskoro im izlazi novi album pod nazivom “Slaves of the New World” s 13 novih stvari slične tematike, ali žešćih i modernijih hardcore rifova i kompozicija.

Consolidate je službeno nastao 2006. godine u Dubrovniku. Godinu 2011. obilježilo je snimanje demo cd-a sa 4 autorske stvari te se time zatvorio jedan krug obrada te počeo drugi sa više autorskih stvari. Bend u budučnosti planira pomicanje iz dubrovačkih granica te organiziranje koncerata u Splitu, Sarajevu te ostatku regije.

Tko je sve bio na sinoćnjem koncertu pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist