DuList IN

FOTO “KIA Roadshow” danas u Dubrovniku

kia4068

Danas se na parkiralištu Jugova bazena održava „KIA Roadshow 2013.“.

Korejski proizvođač automobila i njegov ovlašteni zastupnik, tvrtka Maximus, Dubrovčanima su predstavili galeriju sa šest modela vozila – Rio, Optima, Sportage, Cee'd, Cee'd Sportswagon i pro_cee'd.

– Svake godine tradicionalno u Dubrovniku predstavljamo galeriju naših vozila. Građani se tako mogu na ovogodišnjem Roadshowu mogu upoznati s našim modelima, nudimo i testnu vožnju, kao i samo za Roadshow posebne cijene s dodatnim popustima. Pritom ističemo sedmogodišnje jamstvo na kompletno vozilo. Također, održavamo i nagradnu igru u stolnom nogometu – rekla je za duList Azra Hadžović iz tvrtke Maximus, ovlaštenog KIA zastupnika.

Osim Dubrovnika, KIA će na svojoj županijskoj turneji obići i Ploče (petak, 20. rujna) te Korčulu (subota i nedjelja, 21. i 22. rujna).

Spomenimo i kako je KIA glavni sponzor ovogodišnjeg vaterpolskog turnira na Korčuli. Na turniru 'Korčula KIA MOTORS 2013', koji se za vrijeme KIA Roadshowa na Korčuli idućeg vikenda održava na bazenu Gojko Arneri, nastupit će šest vrhunskih momčadi – Jug, Mladost, Primorje, Mornar, Vasas i Partizan.

Pročitajte još

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist