Zanimljivosti

FOTO I ova je ‘dama’ umaknula ćudorednoj policiji

golac karaka1

Dok se gradski oci (očito) nećkaju hoće li početi kažnjavati posjetitelje zbog nedoličnog odijevanja, na ulicama Grada i ove se sezone može vidjeti svega. I svačega.

Tome najbolje svjedoči i ova fotografija našeg čitatelja snimljena u petak navečer ispred jednog ugostiteljskog objekta unutar zidina.

Njemu je očito baš bila fora što se po gradu šeta kostimiran (i polugol) no mnogima koji su svjedočili ovom prizori i nije bilo do smijeha.

Svakako treba spomenuti kako je zamjenik gradonačelnika Željko Raguž nedavno najavio kako se usvajanje Odluke o komunalnom redu u kojoj se treba naći i stavka kažnjavanja nedolično odjevenih turista u povijesnoj jezgri, očekuje na idućoj, 27. sjednici Gradskog vijeća. Nažalost, na dnevnom redu koji je medijima upućen upravo danas te točke nema.


–Kažnjavat ćemo sve koji budu neprikladno odjeveni s tisuću kuna kazne, odnosno 500 kuna ako se kazna plati odmah. Ali s obzirom da su izmjene te Odluke bile maknute sa jedne od prošlih sjednica Gradskog vijeća bojim se koliko će to imati smisla za ovu sezonu – rekao je nedavno Raguž.

No, očigledno je kako se ni ove sezone neće ništa poduzeti, a u idućim mjesecima u Gradu ćemo se nagledati svakojakih neodličnih prizora.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist