Grad

[FOTO] Gradonačelnik potrato novinare i poželio im uspjeh u 2024.

domjenak za novinare gradska uprava

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Matom Frankovićem ovog je petka održala tradicionalni domjenak s novinarima u Hard Rock Cafeu. Gradonačelnik se okupljenim predstavnicima dubrovačkih medija zahvalio na kvalitetnom i korektnom praćenju 2023. godine, na pozitivnim kritikama, ali i hvalama te praćenju projekata koje Grad Dubrovnik vodi ili putem svojih društava.
-Svaki od njih uvijek ima isti cilj, a to je povećanje kvalitete života naših sugrađana. Nastavljamo s intenzivnom 2024. godinom u kojoj nas čeka puno novina i puno projekata – kazao je te nabrojio neke od njih, među ostalim spomenuvši Aglomeraciju. Značajan dio poslova Aglomeracije završit će, naime, upravo u ovoj godini.
-Hvala vam još jednom odgovornom praćenju i na isticanju svih problema koje naši građani imaju. To je jako važno, U ovoj godini smo započeli s projektom pune implementacije participativnog budžetiranja gdje želimo da direktna demokracija bude ključna u promjeni svega što se događa u našem gradu – rekao je te poželio novinarkama i novinarima i njihovim obiteljima sve najbolje u ovoj godini, a njihovim medijskim kužama puno uspjeha.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist