Grad

FOTO Grad uredio dječje igralište, a sav šut i smeće od radova ostavio – nekoliko metara dalje!

igraliste park mokosica sut 220316 1

Redakciji DuLista se danas putem Faceboka obratio jedan naš čitatelj sa zamolbom za pomoći u rješavanju jednog neobičnog problema.

‘Radi se o novouređenom parku za djecu i odrasle u Novoj Mokošici na adresi Marina Kneževića 10. Pohvale gradonačelniku Andru Vlahusicu na inicijativi i ostalim nadležnim i odgovornim institucijama koji su jedan neuređeni park pretvorili u predivno mjesto gdje se napokon djeca imaju gdje igrati. Međutim nadležne i odgovorne institucije su napravile jedan propust, tj. nisu završili posao u cijelosti, a to je da su svu zemlju, grane, drveća, kamenje, šut od kopanja i preuređivanja parka iskrcavali i OSTAVILI u nađoj kuglani, koja se nalazi svega nekoliko metara udaljena od parka, koja ima svoju svrhu i namjenu’ piše naš čitatelj.
‘Smatramo da nije u redu od njih ostaviti takvo ruglo u kuglani umjesto da se sve to odnese i iskrca na za to predviđeno mjesto, te stoga pozivam te iste odgovorne i nadležne institucije koje su izvodili radove preuređenja, apelirajući na gradonačelnika Andra Vlahusica da preuzme tu inicijativu’, piše naš čitatelj koji nam je dostavio i fotografije koje zorno prikazuju problem o kojem govori.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist