Grad

FOTO / ‘DUBROVNIK CARD’ se širi, pročitajte gdje i na koji način!

DUBROVNIK CARD 24

U atriju Kneževa dvora predstavljena je ovog utorka nova ponuda Dubrovačke kartice.

Predstavili su je gradonačelnik grada Dubrovnika Andro Vlahušić, voditelj projekta ‘Dubrovačka kartica’ Tonči Daničić, direktor JP Libertas Dubrovnik Đuro Deranja, direktorica TZ Grada Romana Vlašić, direktor TZ Općine Konavle Frano Herendija, ravnateljica Javne ustanove u kulturi u Muzejima i galeriji Konavala Antonia Rusković Radonić, zamjenik načelnika Općine Konavle Božo Lasić, provincijalni vikar fra Stipe Nosić, te gvardijan samostana Male braće fra Veselko Grubišić.

-Naš plan je promjeniti čak i naziv same kartice u ‘Dubrovnik Destination card’ jer ovaj grad ne smije biti sebičan i jer ponuda koju mi nudimo seže preko jedinstvenog prostora – od Prevlake do kraja Korčule. Također bi ovom prilikom najavio posebnu suradnju za sljedeću godinu, s franjevačkim samostanom koji sljedeće godine slavi 700 godina ljekarne – izjavio je gradonačelnik Andro Vlahušić.

Dodao je da je bitna promjena u ‘Dubrovnik Card’ to što sada obuhvaća i prostor Župe i Konavala na taj način nudi gostima širu ponudu a rasterećuje sam grad Dubrovnik.

Također je najavljeno putno osiguranje koje će kartica pokrivati od sljedeće godine, te kako stanovnici Konavala od sada mogu uživati u popustima u posjeti Lokrumu.

Cijene kartica, kako je ponuda proširena, su porasle te sada iznosi 170 kuna za dnevnu, 250 kuna za trodnevnu i 350 kuna za sedmodnevnu kartu.

Pročitajte još

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist

ZAHVALNICE ZA VJERNOST Francuska obitelji Cailliot 20 godina ljetuje u obitelji Njirić u Zatonu

Dulist

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist