DuList IN

[FOTO] Dubrovkinja Ana-Maria Bogović otvorila hotel u Slavonskom Brodu

bogovic hotel otvaranje

Dubrovačka odvjetnica Ana-Maria Bogović sa suprugom Ivanom otvorila je novi hotel u Slavonskom Brodu. Riječ je o hotelu Art, kojega su supružnici kupili prije godinu dana te ga uz znatno financijsko ulaganje obnovili. Otvaranje ovog hotela s 4 zvjezdice sa 37 soba upriličeno je u četvrtak navečer u krugu obitelji i prijatelja, a na svečanost je stigla i Ana-Mariina obitelj iz Dubrovnika, mama Sandra Gurdulić, sestra Rafaela te tetka Ivana. Hotel je, otkrila nam je Ana-Maria, protkan dubrovačkim motivima.
-Željeli smo na taj način napraviti spoj Lijepe naše, odnosno Slavoniju i moj Dubrovnik – otkriva nam dubrovačka odvjetnica, koja ističe kako je kupnja ovog hotela bio logičan slijed budući da se njen suprug već bavi hotelijerstvom.
-Mi iz Dubrovnika imamo puno iskustva s turizmom, a Slavonija je jedan brend u razvijanju. S obzirom da mi se suprug već bavi hotelijerstvom, budući da smo vlasnici i hotela Savus te Eko-etno Salaša Savus, ovo je bio logičan slijed i nadogradnja naše turističke priče – ističe te dodaje kako je Slavonija brend koji nudi kvalitetu.
Inače, riječ je o najvećem hotelu u Slavonskom Brodu, s 37 soba, dva restorana, wellnessom i kongresnim centrom.
Na otvaranje Art hotela uz brojne druge uzvanike stigao je i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić te bivši ministar Zdravko Marić. Gosti su mogli uživati kako u slavonskim tako i u dalmatinskim pjesmama.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist