Vaše vijesti

FOTO ‘Drski taksist obijesnom vožnjom umalo je prouzročio prometnu nesreću’

taksi

Da nisam bila prisebna vrlo vjerojatno bi se ‘zabio’ u moje vozilo. Srećom da sam bila koncentrirana i izbjegla sam sudar – kaže nam naša sugrađanka (podaci poznati uredništvu) koja nam je prepričala neugodno i opasno iskustvo s jednim dubrovačkim taksistom.

-Bio je to klasični primjer brutalnosti na cesti. Na prometnici u ulici Vladimira Nazora iz smjera Vodovoda prema Gradu bila je velika gužva. U jednom trenutku iz smjera ulice Ivana Matijaševića uletjelo je vozilo s taksi oznakama i da nisam uspješno izvela manevar skretanja ulijevo ‘bubnuo’ bi me. Nisam bila sama u vozilu, svi smo se uzrujali – opisuje nam čitateljica.

Ističe kako je tako uzrujana dobacila vozaču taksija, koji je potom izišao iz svog vozila i krenuo na nju vikati.
-Upozorila sam ga da sam ga prijavila Policiji, ali mi je odbrusio ‘Što me briga?!’. Moram zahvaliti policijskim službenicima na intervenciji u iznimno kratkom roku. Već na Vatrogascima su sustigli i zaustavili drskog taksista koji je bahatom vožnjom narušio sigurnost u prometu. Taksisti, baš kao i ostali sudionici u prometu, moraju znati da nisu sami na cesti – kaže nam čitateljica.

Pročitajte još

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist