Sport

[FOTO: DIVLJA LIGA] Zaposlenici Grada i županije pobijedili ‘kulturnjake’. Svaka čast Ramoni!

revijalna divlja liga 2023 8

Finale Divlje lige – prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu igra se danas u Portu. No, prije same završnice, između zadnje dvije utakmice, odigrala se tradicionalna revijalna utakmica. Snage su odmjerile ekipa Grada i županije te ekipa Dubrovačkih ljetnih igara. Bolji su bili iz ekipe Grada i županije rezultatom 4:3.

U ekipi Dubrovačkih ljetnih igara svojom se igrom posebno dokazala Ramona Popović koja je postigla tri pogotka. Za ekipu Grada i Županije svoj su doprinos dali među ostalim i predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica na golu te ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik Blaž Pezo. Njihov izbornik je bio gradonačelnik Mato Franković.


Inače, brončanu medalju osvojila je ekipa PVG Gruški mul. U susretu za treće mjesto koja se igrala nešto iza 16 sati, s čak 9 pogodaka razlike pobijedili su ekipu Lozice. Rezultat je bio 2:11.

Finalna utakmica igra se između Kokota i Porporele. Porporela je od 1983. godine peti put u finalu. Prvak je 2007., a doprvak 1983., 1985. i 2018. godine. Kokoti su drugi put u finalu, prvi put 2022. te sad brane naslov. Porporela je prošle godine bila treća.

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist