Aktualno

[FOTO] Dan ACI-ja u marinama Dubrovnik i Skradin

Proslava Dana ACI ja u ACI marini Dubrovnik 0

ACI d.d., vodeća kompanija u industriji nautike i najveći lanac marina, ne samo u Hrvatskoj, već i na Mediteranu, tradicionalnim je zajedničkim druženjem u ACI marini Opatija kao i drugim marinama diljem Jadrana proslavio Dan ACI-ja. Na obilježavanju još jedne velike obljetnice poslovanja u ACI marini Opatija okupili su se gosti i zaposlenici marine, kao i predsjednik Uprave ACI-ja Kristijan Pavić, član Uprave ACI-ja dr. sc. Ivan Herak te direktor ACI marine Opatija Ivica Škec. Od svog osnutka, kompanija je stasala u regionalnog predvodnika u nautičkom turizmu i zelenoj tranziciji te nastavlja postavljati standarde u održivom poslovanju.

Dan ACI-ja u društvu kolega i gostiju, za ACI već dugi niz godina ima poseban značaj te predstavlja tradiciju do koje se iznimno drži. Na veliko zadovoljstvo svih, od Umaga do Dubrovnika, na ovogodišnjem Danu ACI-ja sudjelovao je veliki broj nautičara, što svjedoči kvalitetnim odnosima te povjerenju koji su s nautičarima iz cijelog svijeta izgrađeni tijekom 41 godine duge tradicije.

– S ponosom tradicionalno obilježavamo Dan ACI-ja, kompanije koja je od svojih početaka do danas postala neupitni lider u nautičkom turizmu na Mediteranu. Naša predanost održivom poslovanju i inovacijama postavila nas je na vrh industrije te potaknula na realizaciju brojnih važnih projekata. Jedan od posljednjih takvih je izgradnja nove ACI marine Rijeka, koja će postaviti nove standarde u sektoru nautike – istaknuo je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI d.d.

Nautički turizam je ključna komponenta hrvatskog gospodarstva, a ACI, sa svojim bogatim iskustvom više od četiri desetljeća, neprekidno postavlja trendove i standarde u industriji. ACI-jeva mreža marina značajno pridonosi razvoju nautičkog turizma, čime Hrvatsku pozicionira kao jednu od najpoželjnijih destinacija za nautičare iz cijeloga svijeta.

– Hrvatska je daleko odmakla po pitanju zelene tranzicije i održivosti nautičkog turizma. Isto tako, ACI je oduvijek bio sinonim za izvrsnost u nautičkom turizmu, a danas s ponosom gledamo na našu dugogodišnju ulogu u razvoju ovog sektora i brizi za okoliš. Naše marine nisu samo omiljene destinacije nautičara iz cijelog svijeta, već su i aktivni sudionik u promicanju ekološke osviještenosti i brige za cjelokupnu zajednicu – zaključio je dr. sc. Ivan Herak, član Uprave za financije, korporativno pravo i ljudske resurse ACI d.d.

Tijekom svečanosti u ACI marinama diljem obale, gosti su imali priliku uživati u ugodnom druženju i razmjeni iskustava. Prigodni program ACI je i ove godine upriličio u svim marinama svoga sustava. Slavilo se diljem Jadrana. 41. rođendan čestitalo se čak i rođendanskom klapskom pjesmom, a dugogodišnje zaposlenike i goste darivalo prigodnim poklonima te im se na taj način zahvalilo za dugogodišnju vjernost.

Pročitajte još

Valamar osvojio Godišnju nagradu za zelenu gradnju i održivo izgrađeni okoliš

Dulist

Novinar Tristan Rutherford piše o Dubrovniku za The Times

Dulist

Obilježen blagdan Ruke sv. Vlaha

Dulist