Grad

FOTO Bura srušila željeznu ogradu u Ulici padre Perice

Odron u Ulici padre Perice

Improvizirana željezna ograda, koja je prije dva tjedna postavljena u Ulici padre Perice umjesto srušenog zida, popustila je pod udarom vjetra i predstavlja pravi rizik za prolaznike.

Podsjetimo, stanovnici Ulice padre Perice javili su se DuListu zbog srušenog zida u njihovoj ulici tijekom izgradnje garaže u Ulici Stjepana Cvijića (o tome smo pisali u tiskanom izdanju od 17. prosinca). Tada su i gradski komunalci utvrdili kako je došlo do oštećenja prilikom radova koje izvodi imotska tvrtka Tolo Trade.

– Nastala oštećenja bit će sanirana prilikom izgradnje zapadnog zida garaže. Gradilište je ograđeno žičanom ogradom tako da nema opasnosti po pješake – stajalo je u odgovoru šefa gradskih komunalaca Pera Šimunovića.

Kontaktirali smo tada i šefa dubrovačke podružnice Juru Tolića, koji nam je rekao kako će se zid u Ulici padre Perice prvi raditi, a sve skupa osigurati do kraja tjedna. Taj tjedan je prošao, pa i idući, sve do danas. Zid nije izgrađen, a željezna ogradna konstrukcija se urušila.

Danas nam je Tolić pak kazao kako su radnici poslani na godišnji odmor za vrijeme blagdana, ali i da će ograda biti popravljena. Ovaj put nije spominjao rokove pa nam ostaje nadati se kako će blagdani radnicima što prije završiti.

Zbog sigurnosti naših sugrađana.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist