Aktualno

FLIKA PORUČUJE Obratite više pozornosti na sigurnost u prometu!

Policija Akcija Boninovo 6

Policijska uprava, s ciljem povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa na prometnicama Dubrovačko-neretvanske županije provodila je ovog četvrtka operativno-preventivnu akciju pod nazivom ‘Četiri ubojice u prometu’.

U okviru akcije policijski službenici provodili su pojačani nadzor vozila i vozača usmjeren na sprečavanje i sankcioniranje svih prekršaja u prometu, a posebno najtežih kao što su prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštene brzine kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa kao i nepropisna uporaba mobitela tijekom vožnje.

Potporu ovoj akciji dao je i poznati glumac Branimir Vidić Flika koji je na Boninovu, zajedno s predstavnicima Odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, uručivao prigodne poklone uzornim vozačima koji nisu zatečeni u prekršaju.

-Priključio sam se akciji jer mislim da je ona hvalevrijedna. Dolaze nam blagdani kada svi malo više jedu, ali i koju kapljicu više popiju pa na ovaj način skrećemo pozornost na četiri ubojice u prometu. Situacija je zaista katastrofalna i sve više ljudi, a pogotovo mladih sudjeluje u prometnim nesrećama i nezgodama i jako je bitno da obrate više pozornosti na sigurnost – poručio je Branimir Vidić Flika.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist