Crna kronika

FILMSKA POTJERA U OPUZENU Motociklist bježao policiji pa izletio s ceste i zadobio ozljede

Policija Akcija Boninovo 9

Niz prometnih prekršaja napravio je 23-godišnji vozač motocikla makarskih registarskih oznaka, koji je zbog toga ‘zaradio’ i najveću novčanu kaznu proteklog tjedna.

Naime, on je u poslijepodnevnim satima 18. prosinca bježao policijskim službenicima koji su ga pokušali zaustaviti u Opuzenu i pri tom počinio niz prometnih prekršaja (vožnja motocikla prije stjecanja prava na upravljanje, pretjecanje kolone vozila, pretjecanje vozila u nepreglednom zavoju, pretjecanje preko mostova, kretanje prometnim trakom namijenjenim za kretanje vozila iz suprotnog smjera, vožnja bez upaljenih svjetala, prolazak kroz semafor za vrijeme dok je upaljeno crveno svjetlo)… Tada je na predjelu Ploča, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom i izletio van ruba kolnika pri čemu je zadobio lakše tjelesne ozljede. Osim navedenog, vozač se odbio testirati na prisutnost droga u organizmu.
Zbog svih počinjenih prometnih prekršaja izdan mu je prekršajni nalog u iznosu od 22.500,00 kuna što je najveća izrečena novčana kazna u proteklom tjednu.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist