Aktualno

FESTA OD KAMENICA Moćni afrodizijak potpuni hit na Stradunu

MOZAIK KAMENICE STRADUN 2019

U mjesecu kad su kamenice najukusnije, Turistička zajednica grada Dubrovnika pobrinula se ponuditi ove čarobne plodove mora i na Stradunu. Za sve one koji ih nisu kušali po sv. Josipu u Stonu ove se subote održala tradicionalna Festa od kamenica i degustacija vina.

-Nema noro virusa u nas! Ovo su sada prekrasne, zdrave kamenice u vremenu kada su najveće i najbolje. Ako je i bilo kakvog virusa, on je sada iza nas i nije više u Malostonskom zaljevu. Vjerujem da će svi posjetitelji i sugrađani uživati u ovoj deliciji – poručila je direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić

-Ovo nam je druga godina da smo tu i super nam je. Prošle smo godine bili zadovoljni i nije bilo teško odlučiti se opet doći. Prodaja ide super i ljudi lude za kamenicama. Sve ide jednim laganim tempom, nema gužve nitko se ne gura ni ne ‘tuče’, a ovdje za nikakve priče o virusima nema mjesta – poručio je školjkar Vinko Čilić.

Na manifestaciji su sudjelovali školjkari “Školjkarstvo Petar” – vl. Josip Bazdan i “Nonos Dyo” d.o.o. – vl. Zdenko Čilić i Vinarija Andrović.

Festa od kamenica započela je u 11 sati, a uveličana je i nastupom Klape Maestral te Folklornog ansambla Linđo, koji ovim nastupom završava zimski ciklus Subotnje jutro u gradu.

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist