DuList IN

Fashion Evolution: Cure obavile “muški” posao (FOTO)

Rhubin Zjena05

Dvije mlade Dubrovkinje Rhubin Herceg i Zjena Glamočanin predstavile su svoje nove kolekcije proljeće/ljeto 2013. koja se održala u shoping centru "DOC" te probudile dubrovačku uspavanu modnu scenu.

Cure su obavile 'muški' posao i pokrenule ''Fashion Evolution'' te naglasile da je ovo početak održavanja ovakvih modnih revija, ali se nadaju da će im se uskoro pridružiti i ostali dizajneri. Zvijezda večeri zasigurno je dubrovački model Vinka Grošeta koja je zasjenila cure iz susjedstva koje su bile u ulozi manekenki.

Herceg je naglasila da je za ovu reviju prvo dizajnirala nakit, a tek onda kolekciju odjeće. Predstavila je kolekciju proljeće/ljeto 2013. pod imenom ''Monochrome''. Njena kolegica Glamočanin predstavila je svoju reviju "Uže spasa ili omča oko vrata".

Dobar pokušaj da se probudi dubrovačka javnost koja konstantno negoduje kako nedostaje sadržaja. Ovo je bila prilika da se ista ta javnost probudi i podrži dvije mlade nade, no nažalost odaziv publike je bio osrednji. No modni dvojac ne odustaje i obećava još modnih događaja pod njihovom palicom. 

Pročitajte još

[FOTO] ‘Cirkusom u soli’ zaključen središnji dio programa Festivala soli 2024!

Dulist

[FOTO] Masterclass i izložba zaključili su prvi vikend Epidaurus Cavtat Festivala

Dulist

[FOTO] Uspješno završeno drugo izdanje Ponta Lopud Jazz Festivala

Dulist