Sport

EUROPA CUP ‘Pituri’ Miho, Tomislav i Filip idući tjedan u Španjolskoj!

libertas marinkolor pituri vodovod osijek stolni tenis 14

U utorak 17. listopada igrači Libertas Marinkolora Filip Čipin, Miho Simović, Tomislav Japec putuju u španjolski grad L’Escala radi odigravanja susreta 2. kruga Europe Cup natjecanja grupe B, a koje će se održati od 18. do 19. listopada 2023. godine.

U L’Escali Pituri će odigrati 3 susreta i to s domaćom momčadi C.E.R Robin Hat Prisco u srijedu, 18. listopada, zatim s belgijskom momčadi Sokah Hoboken u četvrtak, 19. listopada te posljednji susret sa drugom španjolskom momčadi CTT les Borges u četvrtak, 19. listopada.

-Iako će biti teško, uvjereni smo da će Miho, Tomislav i Filip ponuditi u Španjolskoj svoje najbolje igre i tako pokušat zauzeti prva dva mjesta u grupi koja vode u daljnji krug natjecanja – navode iz kluba.

Radi obaveza u Europa Cup natjecanju, prvenstveni susreti 3. kola Hep Supelige koji su se prema kalendaru natjecanja trebali odigrati 21. i 22. listopada u dogovoru klubova određeni su novi datumi odigravanja.
Tako će Pituri 28. listopada u Zadru s početkom u 17 sati odigrati susret sa STK Donat, a 29. listopada u Splitu s početkom u 11 sati sa STK Split.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist