Sport

Elvis Fatović Rudićev nasljednik na klupi Pro Recca?

jug fatovic vaterpolo 0948

Među nasljednicima Ratka Rudića na klupi Pro Recca spominje se i ime Dubrovčanina Elvisa Fatovića, koji je od 2013. godine izbornik Australije. Inače, najtrofejniji vaterpolski trener na svijetu Ratko Rudić ovih se dana oprostio od talijanskog kluba, ali i najavio kraj trenerske karijere. Pro Recco traži Rudićevog nasljednika, a među kandidatima koji se spominju je i Fatović.

Fatović je igrački vezan uz Jug, a izravno iz bazena prometnuo se, kako piše HVS uoči njegovog današnjeg rođendana, u trenerske vode. Prvo kao pomoćnik Veselinu Đuhu, a od 2008. i kao samostalni trener prve momčadi koju je sjajno vodio do konca 2011. Početkom 2013. otisnuo se u Australiju. Bio je i Rudićev pomoćnik na klupi hrvatske reprezentacije.

Kako donose 24 sata, prvo se kao Rudićev nasljednik spominjao Carlo Silipo, bivši talijanski reprezentativac, a u konkurenciji je i bivši španjolski izbornik Gabi Hernandez.
Inače, 24 sata navode kako i hrvatskom kapetanu Andru Bušlji ističe ugovor s ovim talijanskim klubom, a za njega se zanima i Marseille.

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist