Zanimljivosti

Eko Omblići u Hiltonu

omblici hilton 001

Povodom dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza, Hilton Imperial organizirao je prigodnu radionicu i ugostio Eko Ombliće.

Uz pratnju Jadranke Šimunović, voditeljice ove proaktivne dječje udruge, djeca su se upoznala sa cijelim planom aktivnosti s ciljem očuvanja energije i okoliša koje provodi Hilton.

U društvu direktorice hotela, Ruhsar Eryoner i njenog tima, obišli su hotel i hotelski okoliš te se upoznali s korisnim savjetima za uštedu prirodnih resursa i električne energije. Organizirano je druženje u kongresnoj dvorani, gdje su svi bolje upoznali i prezentirali radove i rezultate o očuvanju okoliša.

U sklopu radionice odrađen je brzinski kviz znanja u kojem su najbrži i najbolji osvojili prigodne nagrade. Na samom kraju organiziran je prigodan domjenak i čašćenje te je svakom sudioniku uručena sadnica cvijeća za njihov novotvoreni Eko park Ombla.

Tu je i započela prva suradnja i potpora Eko Omblićima. Prilikom proslave otvaranja Eko parka, u vidu sponzorstva za tratamenat, novi Hiltonov Executive Chef – Serdal Altun, pripremio je posebnu tortu i širok izbor slatkiša za najmanje. Tada se i rodila ideja o uključivanju Eko Omblića u Hiltonove projekte, te je organiziran posjet i radionica povodom dana mladih.

Hilton globalno kroz inicijativu Bright Blue Future se trudi prikazati i približiti svijet mogućnosti koje nudi ova vodeća hotelska grupacija. Također istinski nastoji doprinjeti lokalnoj zajednici u vidu potpore i organizacije brojnih aktivnosti, te će se i dalje uključivati u slične projekte.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist