DuList IN

Eddie Izzard oduševio Dubrovčane!

Eddie Dubrovnik16 220313

U dubrovačkom kazalištu „Marin Držić“ sinoć je održan odličan performans jednog od najpoznatijih stand-up komičara današnjice –  Eddieja Izzarda.

Njime je započela najveća svjetska turneja „Force Majeure“, koja osim nastupa u Dubrovniku, uključuje nastupe i u Zagrebu i Osijeku. Turneja će trajati narednih godinu i pol, a Eddie je Hrvatsku posjetio 4 dana nakon početka turneje, što publici željnoj vrhunskog stand-upa pruža šansu da među prvima uživa u novim Eddiejevim skečevima.

Zanimljiva je i činjenica da je ovo prvi puta kako su Dubrovčani mogli uživati u šalama i dosjetkama jednog od ponajboljih stand- up komičara. Publiku koja je došla u kazalište,  neposredno nakon slavodobitne utakmice Hrvatska:Srbija, Eddie je zabavljao nepuna dva sata, uz kratku pauzu od desetak minuta. I što reći? Oduševio je sve prisutne. Dotakao se raznih tema, od onih aktualnih poput nedavnog izbora Pape, do onih filmskih (Omen, Clash of the Titans, Gospodar prstenova…), kao i priča iz privatnog života. No, ako ste okorjeli katolik mogli bi se naći pomalo uvrijeđenim njegovim shvaćanjem vjere, kako on (ne) vidi Boga, dok ni stari Rimljani i Grci nisu ostali pošteđeni  Eddiejevih dosjetki.
Kao što je jednom prilikom Eddie sam ustvrdio – dobro je plaćen da priča budalaštine – a svima  u publici to je neizmjeran izvor smijeha i zabave!
 

Pročitajte još

Krajem kolovoza očekuje vas nezaboravno glazbeno iskustvo na Ponti Lopud

Dulist

‘VRIME JE’ Predivna nova pjesma Olivera Dragojevića raznježila Velolučane

Dulist

Novi tjedan donosi bogat raspored programa ‘Ulicama našeg Grada’

Dulist