Grad

“DVORANA SLAVNIH” Hilton Imperial na prijestolju!

Hilton Imperial

Hilton Imperial Dubrovnik već petu godinu zaredom prepoznat je za svoju izvrstnost, i to putem TripAdvisora – socijalne interne platforme za dijeljenje necenzuriranih dojmova i komentara od strane samih gostiju.

TripAdvisor je već dugo godina bitan medij ocjenjivanja i rangiranja objekata u hotelijersko-ugostiteljskoj industriji koji potencijalnim gostima služi kao sredstvo orijentacije pri odabiru hotelskog objekta.

Nagrada za izvrsnost ‘Certificate of Excellence’ Hilton Imperijalu prvi je put dodijeljena od samog početka 2011. godine. U čast petogodišnje obljetnice, objektima koji već petu godinu ostvaruju tradiciju izvrstnosti, Hilton Imperijalu simbolično je dodijeljeno postolje u TripAdvisor ‘Dvorani slavnih’, pri čemu se našao među svega 9 posto rangiranih hotela kvalificiranih za ‘Certificate of Exellence Hall of Fame’ nagradu, što je pokazatelj konstantno odličnih osvrta na kvalitetu cjeloukupne usluge.

– Izrazito smo zahvalni, ali i motivirani nastaviti ovu tradiciju za sve naodolazeće godine – nadodao nam je Vlaho Margaretić, glasnogovornik ove hotelske kuće.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist