Aktualno

DVOGODIŠNJI MANDAT Sanja Putica na čelu hrvatskih ‘Kružica’

sanja putica kruzice1 1

Nakon što je izabrana za predsjednicu dubrovačkih ‘Kružića, Sanja Putica vodit će i Hrvatsku udrugu poslovnih žena – Krug.
Za njenu zamjenicu izabrana je Zorana Ivić, članica Ogranka Šibenik, koja je obnašala dužnost predsjednice u prethodnom mandatu.
Putica se zahvalila na trudu i radu dosadašnjoj predsjednici Zorani Ivić i potpredsjednici Sanji Gligić Rubes te istakla da će nastaviti svojim zalaganjem okupljati članice kroz razne oblike formalnog i neformalnog rada, povezivanjem s drugim srodnim članstvima i generalno osnaživati žene u svakoj prigodi.
-Poseban fokus u svom mandatu stavit ću na osnivanje ogranaka Kruga u svim dijelovima Hrvatske, a integracija žena u poslovnom svijetu događa se presporo, naš zadatak je stvoriti uvjete koji će ubrzati promjene – istaknula je Putica.
Od profesorice i ravnateljice dubrovačke Gimnazije, do saborske zastupnice, državne tajnice u Ministarstvu znanosti te potpredsjednice Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, Putica je na svakoj od ovih funkcija radila vrlo predano s istaknutim osjećajem za timski rad. Danas je voditeljica Općeg odjela, odnosa s investitorima i javnošću u Atlantskoj plovidbi d.d. Njena zamjenica, Zorana Ivić vlasnica je i direktorica privatnog dječjeg vrtića Žižula u Šibeniku.
Podsjetimo, Udruga Krug je osnovana 1992. godine s ciljem podrške i promocije sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okružju. Danas Krug broji preko 150 članica diljem Hrvatske.

sanja putica kruzice 1

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist