Sport

Đuro Lonza ostaje na čelu Nogometnog kluba Župa dubrovačka

lonza001
Đuro Lonza

Đuro Lonza ostaje na čelu Nogometnog kluba Župa dubrovačka. Izabran je jednoglasno kao jedini kandidat na izbornoj skupštini kluba, baš kao i dopredsjednik Ivica Vlašić. Lonza je za tajnika kluba predložio Ilu Katića, a u Upravni odbor, koji čini pet članova, pored dopredsjednika Ivice Vlašića i tajnika Ile Katića, još je predložio Vida Koncula i Pera Račića. Upravni odbor će na svojoj prvoj sjednici, sukladno Statutu, kooptirati još četiri člana koji će biti ravnopravni članovi Upravnog odbora, a prijedlog Upravi će biti Jure Marić, Jozo Prcela, Franko Mekišić i Toni Benić.
Za članove Nadzornog odbora su predloženi Roberto Bender, Marijo Raguž i Mateo Delić, a za članove disciplinske komisije Neko Miloslavić, Miran Miloslavić i Vlatko Vuletić, koji su također jednoglasno izabrani. Lonza je jednoglasno predložen i prihvaćen kao likvidator Kluba i osoba ovlaštena za njegovo zastupanje.
Inače, prije izborne Skupštine održana je redovna izvještajna sjednica na kojoj je Lonza podnio izvješće o radu za 2022. godinu i financijsko izvješće za istu godinu.
Sportski direktor Ivica Karabogdan podnio je izvješće o radu svih kategorija i postignutim uspjesima, nakon čega je završio svoj mandat kao sportski direktor. Lonza mu se u ime svih članova zahvalio za sve što je učinio za razvoj kluba uručivši mu zahvalnicu i prigodni poklon.

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist