Aktualno

Đuro Kovačević: ‘Neka đeca nastupala u Nevesinju pa se odjednom ekipa za moral našla skanjivati’

ajant djuro kovacevic 18

Dubrovački branitelj Đuro Kovačević-Ajant osvrnuo se, na svoj način i samo kako on zna, na sudjelovanje pojedinih igrača MNK Square na turnirima u Trebinju i Nevesinju što je izazvalo burne reakcije u dubrovačkoj javnosti.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

‘Neka đeca, sportaši, nastupali valjda u Nevesinju, Newcastleu ili Pundžab regiji pa se odjednom ekipa za moral našla skanjivati. Nikakvo čudo što se furamo na Iran. Možda da i mi uvedemo gdje smiješ živjeti i koga trebaš je*ati. Uvedimo čuvare revolucije! S njima i čistoćom rase, pravo u izumiranje.

Čim čopor nekoga napada, ja ga odmah branim, pa taman da je sto puta u krivu, jer ako je u krivu imaju zato zakoni. To su me naučili heroji, velikani iz 4 GBR što im ime pronosim svuda, sam samcat. Jednog, Damira Krstičevića je smijenio Mesić isti Mesić kojeg Andrija Bartulić nije podnosio. Kada me je predsjednik trebao 2000 odlikovati Ordenom Svetog Križa za teško ranjavanje, nisam otišao. Valja biti dosljedan, inače ćeš za iduću generaciju biti samo ogorčeni starac željan povlastica.

Nego se mislim, Milanović je jako dobar prijatelj da Dodikom, što ga rulja časti epitetom ‘četnik’, a nedavno je taj isti Milanović (sasvim opravdano) odlikovao dubrovačke ratne zapovjednike. Gdje bi rulja tada? Kada se buniš, buni se stalno, a ne samo kada su djeca i slabiji od tebe u pitanju.

To naime leži ključna razlika između heroja i rulje. Pa kako mislite da sam postao heroj? Jer sam s ruljom umlatio nekog nesretnika? Sam pajdo, direktno na mitraljesko gnijezdo, na više desetaka njih u dobro utvrđenom bunkeru. Ali zaludu pojedincima sve, cenat u glavu nikad, pa ni tad, ali zato čitav metar u dupe hoće’.

Pročitajte još

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist