DuList IN

DULISTOV MAKEOVER Nataša se uljepšala u Cave baru Hotela More!

make over107

U prekrasnom ambijentu Cave Bara Hotela More, Ana Vukas odradila je još jedan makeover s lijepom Natašom, kojoj nije trebalo puno uljepšavanja.

Stoga je Ana započela ravnajući se prema outfitu kojeg je Nataša planirala nositi.
– Nakon što mi je rekla koju boju odjeće će navečer nositi i s obzirom na njenu put i boju kose, odlučila sam se za sjenila: svijetlo rozu, ljubičastu i tamno modru – kaže Ana.

– U unutarnji kut oka je išla roza boja, u sredinu ljubičasta, a u vanjski kut ide tamno modra. Na donji kapak sam istim redosljedom stavljala sjenilo. Obrve sam popunila sjenilom – ističe Ana, te dodaje kako je crnim tušem naglasila mačkasti izgled očiju.

– Nakon što sam na lice stavila primer, u tekući puder sam umiješala malo highlightera da lice dobije lagan sjaj, a nakon konturiranja lica, stavila sam rumenilo i na usne ‘nude ruž’, jer Nataša prirodno ima pune usne pa da ih ne naglasim previše, jer sam htjela njene oči u ‘prvom planu’ – kaže Ana i dodaje na koji način je uredila frizuru:

-Prednji dio kose sam splela u dvije pletenice ,koje su se spojile sa niskom punđom, a šiške ostavila da padaju na lice – kaže Ana.

 

 

Špilja bar More
Mjesto nestvarne ljepote

U jedinstvenom ambijentu prirodne špilje, gosti hotela More mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama i laganim obrocima. Špilja bar More se prostire na tri razine i u njega može stati 60 ljudi na sjedećim i stajaćim mjestima, a svojim izgledom, kombinacijom prirode i uljepšavanja, upravo podsjeća na kakav zgodni ‘makeover’!

Špilja bar More privlači goste s osjećajem za vrhunsku ljepotu, gdje umirujuće melodije prate opuštanje uz piće. Posebni ambijent naše prirodne špilje i Špilja bara More, skupa s plažom je idealno mjesto je savršeno mjesto za organiziranje različitih događanja. Njegov neodoljiv šarm jamči savršeno mjesto za druženje u bilo koje doba dana, dok tonete u primamljivu sofu i ispijate svoje najdraže piće ili koktel…

Pročitajte još

Treći premijerni dramski naslov 75. Igara ‘Jimmy Ćorak’ igrat će 1. i 2. kolovoza

Dulist

Krajem kolovoza očekuje vas nezaboravno glazbeno iskustvo na Ponti Lopud

Dulist

‘VRIME JE’ Predivna nova pjesma Olivera Dragojevića raznježila Velolučane

Dulist