DuList PROMOKultura

DULIST VAS DARUJE Najbržima ‘Zov Kukavice’

Nagradna igra 'Zov kukavice'

DuList u suradnji s Mozaik knjigom daruje svoja 2 vjerna čitatelja romanom Roberta Galbraitha „Zov kukavice“.
Ovo je novi krimić kakav samo možete poželjeti, uz sam bok Ruth Rendell i P.D.James – izvanredan kriminalistički roman čija se radnja odvija u mračnim ulicama Londona.

Ako mislite da poznajete detektive iz mračnih krimi romana, onda još niste upoznali Strikea i njegovu asistenticu Robin! Upoznajte nezaboravan detektivski tim!

Kad se manekenka problematična ponašanja baci sa svojega snijegom prekrivena balkona u londonskom Mayfairu, svi će pretpostaviti da je riječ o samoubojstvu. Međutim, njezin brat ne dijeli opće mišljenje i unajmljuje privatnog istražitelja Cormorana Strikea da se pozabavi slučajem. Strike je ratni veteran – ranjen kako fizički tako i psihički – i život mu je u rasulu. Raspada mu se ljubavna veza, posao mu baš i ne ide i slučaj istrage smrti poznate manekenke učinit će mu se poput pojasa za spašavanje. No dobar honorar neće biti lako zaraditi: što dublje bude ulazio u neobičan svijet mlade manekenke, stvari će postajati sve mračnije i Strike će se približiti otkriću šokantne tajne i ući u samo srce opasnosti…

Napet, otmjen krimić smješten u ozračje Londona – od mirnih ulica Mayfaira do pabova u pokrajnjim uličicama East Enda i vreve Sohoa – Zov kukavice izvanredna je knjiga. Predstavljajući lik Cormorana Strikea, ovo je hvaljeni prvi krimić J.K. Rowling, napisan pod pseudonimom Robert Galbraith.

„Prštav roman smješten u svijet manekenki, repera, modnih dizajnera, narkomana i nedopuštenih veza.“ – The Times

„Predivno svježe i zabavno!“ – The Daily Telegraph

„Zanosno i dobro, vještina koja očarava.“ – Mirror

„Robert Galbraith je napisao vrlo zabavnu knjigu … čak i bolje, on je predstavio atraktivnog protagonist Strikea, koji će sigurno biti zvijezda mnogih nastavaka koji slijede …. Njegova priča prati neizvjesnost samog romana. Još je važnije da Strike i njegova sadašnja asistentica Robin (kao što je Salander Blomkvistu) postaju tim, tim čije slijedeće slučajeve čitatelji neće moći dočekati!“ – New York Times

Nagradno pitanje: Navedite ime spisateljice koja se krije pod imenom autora romana „Zov divljine“ Roberta Galbraitha
Točne odgovore i Vaše podatke (ime, prezime, adresa i telefon) pošaljite na info@dulist.hr uz naznaku „Knjiga na dar“.
Dva najbrža čitatelja koja odgovore točno na pitanje dobit će na poklon ovaj prštav i napet krimić.

Nagradna igra 'Zov kukavice'

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist