DuList IN

DuList vam poklanja ulaznice za koncert Jasne Zlokić!

Koncert Jasne Zlokic

Regionalno poznata glazbena diva Jasna Zlokić najpoznatije će hitove iz bogatog opusa svoje glazbene karijere izvesti u ovaj petak, 14. srpnja u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od  90 kuna moguće je kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

DuList u suradnji s Valamar Rivierom dijeli dva puta po dvije ulaznice za ovaj koncert. Šaljite svoje podatke na info@dulist.hr, a mi ćemo sutra objaviti sretne dobitnike.

Ako ste pak zaljubljenici u klapsku glazbu, u isto ćete vrijeme moći uživati u besplatnom nastupu ženske klape Skontradura na Trgu od Fontane na Babinom kuku.

Glazbena bajka Ljeta u Valamaru neće stati koncertom Jasne Zlokić jer Valamar Riviera već sljedeći tjedan (petak, 21. srpnja u 21 sat) donosi jedan od najiščekivanijih događaja ove sezone, koncert Nine Badrić u prekrasnom ambijentu vanjske terase hotela Valamar Dubrovnik President 5*. Ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta moguće je kupiti na recepciji istoimenog hotela, a u cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice.

Posjetiteljima svih koncerata u sklopu Ljeta u Valamaru osiguran je besplatan parking, a sutra do kraja dana traje i posebna promotivna ponuda za kupovinu ulaznica za koncerte koji će se održati u naredna dva mjeseca u kampu Solitudo. Svi oni koji kupe ulaznice za 3 koncerta, dobit će jednu ulaznicu gratis za neki od preostalih koncerata po izboru.* Cijene pojedinačnih ulaznica za koncerte koje je moguće kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata su u pretprodaji 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Koncerti za koje je moguće kupiti ulaznice u sklopu posebne ponude su:

Jasna Zlokić – 14. srpnja, 21 sat, Kamp Solitudo

Neno Belan & Fiumens – 28. srpnja, 21 sat, Kamp Solitudo

Petar Grašo – 11. kolovoza, 21 sat, Kamp Solitudo

S.A.R.S. – 18. kolovoza, 21 sat, Kamp Solitudo

Darko Rundek – 1. rujna, 21 sat, Kamp Solitudo

*Povrat i/ili zamjena ulaznica kupljenih u sklopu posebne ponude 3+1 gratis nisu mogući.

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist