DuList IN

DULIST I HILTON IMPERIAL NAGRAĐUJU Ovo je jelovnik za zaljubljene

Valentinovo Hilton

Marinirana dimljena pačja prsa s terrinom od Waldorf salate, želeom od zelenih jabuka i jajima od prepelice; ljubavna juha od srnetine; ravioli punjeni jastogom s bisque umakom; punjeni brancin sa srcem od komorača i umakom od šafrana; macaroon od jagode s umakom od šampanjca.

Zvuči slasno, zar ne? U svemu tome uživat će naš zaljubljeni par, pobjednik nagradnog natječaja kojeg je DuList pokrenuo u suradnji s Hilton Imperialom.

Ponovit ćemo još jedno… Za osvojiti romantičnu večeru i noćenje u hotel Hilton Imperialu potrebne je izdvojiti samo par minuta vremena i podijeliti s nama zašto je po Vama dubrovački Hilton Imperial idealno mjesto za provesti Dan zaljubljenih.

Svoj odgovor ostavite u komentaru ispod nagradnog natječaja, a nakon toga nikako ne zaboravite lajkati Facebook stranice DuLista i Hilton Imperiala i objavu s nagradnim natječajem. Sve to napravite do srijede 12. veljače do 12 sati, nakon čega ćemo objaviti ime pobjednika s najoriginalnijom porukom koja će provesti romantično Valentinovo u Hotelu Hilton Imperial.

 

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist