Zanimljivosti

DUBROVNIK U JAPANU Međunarodni sajam “Tourism EXPO Japan 2024”

tokyo 1

Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluju na međunarodnom sajmu “Tourism EXPO Japan 2024”, koji se održava u Tokiju od 26. do 29. rujna.

“Tourism EXPO Japan”, vodeći svjetski turistički sajam, okuplja stručnjake iz turističke industrije, javni i privatni sektor te brojne izlagače i posjetitelje iz cijeloga svijeta. Ovaj sajam, pokrenut 2014. godine, postao je ključna platforma za promoviranje međunarodnog i domaćeg turizma, kao i revitalizaciju regija putem turizma. Ovogodišnji sajam posebno je važan jer označava prvu potpunu obnovu turističkih aktivnosti nakon globalne krize te pruža jedinstvenu priliku za predstavljanje novih trendova u putovanjima.

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavljaju Dubrovnik i cijelu regiju kao atraktivnu turističku destinaciju na globalnom tržištu, s posebnim naglaskom na kulturno-povijesno naslijeđe, prirodne ljepote te jedinstvena turistička iskustva koja destinacija nudi tijekom cijele godine. Osim TZ grada Dubrovnika i TZ Dubrovačko-neretvanske županije, na sajmu sudjeluju i TZ grada Zagreba, kao i dvije agencije, Uniline i Kuoni Tumlare.

Banner 300x250 DU 1

Na sajmu se, osim poslovnih sastanaka, održavaju brojni forumi, seminari i dodjele nagrada, koji će omogućiti razmjenu znanja i iskustava s kolegama iz turističke industrije, kao i razvijanje novih poslovnih suradnji.

 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1501. Umro pjesnik Džore Držić, Marinov stric

Dulist

MITROVIĆ MOLI ZA POMOĆ Sokolu treba pregled, pa ako tko ide za Šibenik ili Zagreb…

Dulist

Među najsretnijim gradovima za življenje Dubrovnika nema!

Dulist