Urednički izborZanimljivosti

‘Dubrovnik – tamo gdje je srce’: Paljetkovi stihovi inspiracija nove online kampanje TZ-a

Dubrovnik tamo gdje je srce

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom pokrenula je promotivnu online kampanju usmjerenu na hrvatsko tržište na četiri popularna nacionalna portala, u trajanju od pet tjedana. Slogan promotivne kampanje je stih našeg akademika Luka Paljetka “Dubrovnik – tamo gdje je srce”. Ova kampanja ima za cilj potaknuti domaće goste na posjet Dubrovniku.

Inače, hrvatsko tržište proteklih godina u ukupnim turističkim rezultatima Dubrovnika je na šestom broju top ljestvice najbrojnijih turista, iza Britanaca te potom Amerikanaca, Njemaca, Francuza i Španjolaca.

Promotivna akcija Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika za početak ljeta u Dubrovniku koja se promovira u online kampanji, uz fotografije i tekstove o atrakcijama i zanimljivostima Dubrovnika, uključuje brojne popuste i pogodnosti za sve posjetitelje Dubrovnika na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od kulturnih atrakcija, znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja, turističkih agencija i ugostitelja.

U narednom razdoblju, uz veliki popust za gradske zidine, Rezervat Lokrum, te akciju Grada Dubrovnika za 1 kupljenu + 1 gratis tjednu Dubrovnik card , brojni hoteli, privatni iznajmljivači, turističke agencije i ugostiteljski objekti nude svoje usluge po sniženim cijenama.

Od 15. do 30. lipnja, na inicijativu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, gratis ulazak za sve posjetitelje moguć je u Arboretum Trsteno, Dubrovačke muzeje (Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, Pomorski muzej u tvrđavi sv. Ivan, Etnografski muzej u žitnici Rupe, izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin) ; Umjetnička galerija Dubrovnika; Dom Marina Držića; Prirodoslovni Muzej; Muzej Domovinskog rata i Lazareti.

 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist