DuList PROMO

DUBROVNIK SEA SUN HOTELS ZAPOŠLJAVA Prilika koja se ne propušta!

consultant1

Dubrovnik Sea Sun Hotels je prestižno hotelsko društvo sa sjedištem u Dubrovniku koje se bavi prvenstveno pružanjem usluga smještaja i ostalih ugostiteljskih djelatnosti. Dubrovnik Sea Sun Hotels kolekcija uključuje jedinstvene hotele, barove i restorane s luksuzno osmišljenim interijerima na izvanrednim lokacijama, od kojih svaki ima nevjerojatnu priču za ispričati.

U trenutačnoj ponudi Dubrovnik Sea Sun Hotelsa nalaze se Kalamota Beach House i Hotel Cavtat, koji su već dokazali svoju izvanrednost u pružanju vrhunskih usluga gostima. Također, s ponosom je najavljena i izgradnja najnovijeg hotela, Hotel Sumratin, koji je trenutno u rekonstrukciji, a koji će u sezoni 2025. zablistati kao novi hotel od 5 zvjezdica.

Dubrovnik Sea Sun Hotels svoju kvalitetu i uslugu temelji na svojim zaposlenicima u koje kontinuirano ulaže i razvija ih kako bi ostvarili svoj puni potencijal.

Pridružite se timu vrhunskih profesionalaca i budite dio uspješne tvrtke koja cijeni vaš doprinos i pruža priliku za profesionalni razvoj!

Otvorene pozicije:

1. Specijalist za Digitalni Marketing (m/ž)

2. Referent prodaje (m/ž)

3. Recepcionar (m/ž)

4. Voditelj restorana (m/ž)

5. Glavni kuhar (m/ž)

6. Kuhar (m/ž)

7. Pomoćni kuhar (m/ž)

8. Konobar (m/ž)

9. Pomoćni konobar (m/ž)

10. Barmen (m/ž)

11. Sobar/ica

12. Nadzornica u domaćinstvu

13. Spremač/ica

Dodatne pogodnosti:

· Osiguran smještaj

· Stimulativna primanja

· Mogućnost dodatnog usavršavanja

· Dinamično i stabilno poslovno okruženje

· Mogućnost stalnog zapošljavanja

Kako se prijaviti: Molimo sve zainteresirane kandidate da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju na e-mail adresu ljudskipotencijali@dssh.hr. U predmetu e-maila navedite poziciju za koju se prijavljujete.

Hotel view 2

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist