Sport

DUBROVNIK RUN LIGA Evo tko je sve jutros trčao Babin kukom!

dubrovnik run utrka 021114 4

Jutros je na Babinom kuku održana šesta i finalna utrka Dubrovnik Run lige u organizaciji Facebook grupe Dubrovnik RUN.

Utrka se trčala kružno u tri kruga po 3210 metara, dakle ukupno 9630 metara. Start i cilj bili su ispred Kampa Solitudo.

Podsjetimo, Dubrovnik RUN je grupa koja okuplja rekreativce i ljubitelje trčanja, s više ili manje iskustva, svih dobnih skupina, a s jednim zajedničkim motivom – popularizacija trčanja u Dubrovniku.

Kako ističu iz grupe RUN Dubrovnik, Dubrovnik je grad koji je poznati po svojoj ljepoti, kulturi, povijesti, ali ga po trčanju malo tko poznaje.

Tijekom ljetnih mjeseci na ulicama se mogu vidjeti većinom stranci koji trče ali Dubrovnik RUN to želi promijeniti, zbog svoje blage klime tijekom zimskih mjeseci Dubrovnik je idealna trkačka destinacija.

– U proteklih godinu dana ostvarili smo blisku suradnju sa Atletskim klubom Dubrovnik, pokrenuli smo treninge za početnike, organizirali trkačku ligu na različitim lokacijama Dubrovnika, a trenutno smo uključeni u organizaciju prvog dubrovačkog polumaratona u svibnju sljedeće godine – kažu.

Sve dodatne informacije o ovoj zanimljivoj sportskoj inicijativi možete pronaći na Facebook grupi Dubrovnik RUN ili na web stranici http://www.dubrovnikrun.com.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist