Zanimljivosti

Dubrovnik – grad za sva godišnja doba

dubrovnik tz prezentacija

U ljubljani je održana prezentacija zimske ponude Dubrovnika pod nazivom "Dubrovnik – grad za sva godišnja doba", u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, te Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Ljubljani.

Slovenski gosti vole u Dubrovnik dolaziti zimi te je ova tradicionalna prezentacija iskorištena za predstavljanje zimske ponude otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja, uz događanja koja se u Dubrovniku organiziraju tijekom zime od kulturnih i zabavnih događanja, FA Linđo u kinu Sloboda, sv. Nikole, Božićnog sajma i ostalih programa Božić u Gradu, Mirisa Božića u Konavlima, zabavnih programa u periodu oko Nove godine, s posebnim naglaskom na Doček Nove godine na Stradunu te je predstavljena je i posebna ponuda dubrovačkih hotelskih kuća i agencija za zimski odmor i doček Nove 2014. Godine, Feste sv.Vlaha…

Direktorica Romana Vlašić naglasila je kako smo ponosni što je Dubrovnik ove godine hrvatski turistički prvak i uputila poziv svima da posjete naš grada u vrijeme Božićnih i novogodišnjih blagdana te proslavu Svetog Vlaha i Dubrovnik Karneval Fest.  
                
Nazočne slovenske agente i novinare pozdravili su direktor predstavništva Hrvatske Turističke zajednice u Ljubljani, Goran Blažić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić i Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Partner u organizaciji prezentacije bila je i Dubrovačko-neretvanska županija, odnosno Udruga vinara Dubrovačko-neretvanske županije te su se na prezentaciji kušala i vina dubrovačke regije, a predstavljen je i program Udruge Agroturizam Konavle – manifestacija Mirisi Božića u Konavlima, o kojoj je govorio Ivo Mujo.

Vrhunac prezentacije bilo je izravno javljanje Skype vezom ugostitelja Iva Rudenjaka te turistički vodič, a inače Slovenka Romana Kmetović. Direktno uključivanje i pogled na Stradun izazvali su oduševljenje nazočnih.

Posjetitelji prezentacije su i nagrađeni vinom, blagdanskim večerama i  vikend boravkom u hotelu Pucic Palace, a kušala su se i vina vinarija Vodopić, Strujić i Miljas.
 
 

Pročitajte još

Australska influencerica upozorava na pravila odijevanja na hrvatskim plažama

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1977. Umro utemeljitelj Umjetničke galerije Dubrovnik Kosta Strajnić

Dulist

U kojoj je dobi najbolje dati mobitel djetetu?

Dulist