Zanimljivosti

Dubrovnik – grad za sva godišnja doba

sarajevo1

U hotelu Radon Plaza u Sarajevu, održana je prezentacija zimske ponude Dubrovnika pod nazivom "Dubrovnik – grad za sva godišnja doba", u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika.

U prezentaciji su sudjelovali Milan Perić, pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam, more i priobalje; predstavnik Udruge privatnih iznajmljivača Božo Burić; organizator Dubrovnik Karneval Festa Ante Tolj; Ivo Mujo, predstavnik Udruge Agroturizam Konavle – manifestacije Mirisi Božića u Konavlima, te predstavnici Turističke zajednice Grada Siniša Žakula, voditelj Odjela za promociju i online strategiju i Sandra Milovčević, koordinator Odjela za komunikacijske taktike. Partner u organizaciji prezentacije je i Dubrovačko-neretvanska županija, odnosno Udruga vinara Dubrovačko-neretvanske županije, koji su donirali vina dubrovačke regije za degustaciju nakon prezentacije.

Prezentaciji je nazočilo više od pedesetak predstavnika medija i turističkih agencija BiH. Prezentacija zimske ponude Dubrovnika uključila je ponudu hotelskog i privatnog smještaja, s posebnim naglaskom na wellness ponudu, te zimska događanja u Dubrovniku od nastupa FA Linđo u kinu Sloboda svakog petka, gradskih serenada svake subote u Gradskoj kavani, Božićnog sajma i ostalih programa Božić u Gradu, Mirisa Božića u Konavlima, zabavnih programa u periodu oko Nove godine, s posebnim naglaskom na Doček Nove godine na Stradunu i u dubrovačkim hotelima, te proslavu Svetog Vlaha i Dubrovnik Karneval Fest.                 

Nakon prezentacije, održana je poslovna radionica turističkih agencija iz BiH i dubrovačkih hotelijera: Importanne Resort, Valamar Dubrovnik Babin Kuk, Radisson Blu, Grand Hotel Park, Hotel Petka i Hotel Astarea.

Pročitajte još

Mateo Biloš: Volio bih u Dubrovniku nešto stvoriti, ali zbog kilaže sam jako lijen

Dulist

[FOTO] Nova kolekcija suvenira hrvatskog dizajna obogatila je butigu u Dvoru

Dulist

[FOTO] AKCIJA ČIŠĆENJA U Uvali Lapad izvučeno čak 300 kg otpada

Dulist