Zanimljivosti

Dubrovnik, Elafiti i Ston u talijanskom nautičkom časopisu ‘Nautica’

grad

Najutjecajniji nautički časopis u Italiji “Nautica” objavio je reportažu o Dubrovačko-neretvanskoj županiji s naglaskom na Dubrovnik, Elafite i Ston.

U najvažnijem ovogodišnjem broju specijalizranog časopisa Nautica koji se ujedno od danas distribuira na 64. izdanju Međunarodnog nautičkog sajma u Genovi (19. – 24. rujna 2024.), objavljena je i reportaža posvećena jugu Jadranske obale.

U reportaži od 10 stranica u boji pod nazivom “Ljepote juga” novinarka Patrizia Magi opisuje ljepote rivijere od Dubrovnika, drevne prijestolnice Dubrovačke Republike do Stona, grada soli.

Dio reportaže posvetila je i Elafitima, zelenom raju izuzetne ljepote, skupini razasutih otoka koje od kopna dijeli Koločepski kanal gdje možete sigurno ploviti otkrivajući fantastične uvale i ostatke slavne prošlosti.

Urednica reportaže Patrizia Magi boravila je u Hrvatskoj u suradnji s Predstavnistvom HTZ-a u Italiji, HTZ-a, TZ Županije Dubrovačko neretvanske županije, TZ Grada Dubrovnika i TZ Ston.

Banner 300x250 DU 1

Patrizia Magi, poznata talijanska novinarka specijalizirana za nautiku, ujedno i dobitnica nagrade Zlatna penkala Hrvatske turističke zajednice te velika zaljubljenica u Hrvatsku i hrvatske otoke.

Nautica koju čita više od 100.000 strastvenih zaljubljenika u more i jedrenje se distribuira putem pretplate, na prodajnim mjestima diljem Italije, a krajem mjeseca će biti u digitalnom izdanju na portalu nautica.it

 

Pročitajte još

DUBROVNIK U JAPANU Međunarodni sajam “Tourism EXPO Japan 2024”

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1501. Umro pjesnik Džore Držić, Marinov stric

Dulist

MITROVIĆ MOLI ZA POMOĆ Sokolu treba pregled, pa ako tko ide za Šibenik ili Zagreb…

Dulist