Grad

Dubrovkinja Nikolina Klaić imenovana državnom tajnicom

Nikolina Klaic

Dubrovkinja Nikolina Klaić imenovana je, uz Velimira Žunca, državnom tajnicom u Ministarstvu regionalnoga razvoja fondova Europske unije.

Vijest je ovo pristigla sa zatvorenog dijela 13. sjednice Vlade RH. uz Klaić, Katica Prpić imenovana je državnom tajnicom u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, Ana Odak imenovana je pomoćnicom ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, državnom tajnicom u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku imenovana je Margareta Mađerić, u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, državnim tajnikom imenovan je Marko Pavić, Dario Hrebak imenovan je državnim tajnikom u Ministarstvu unutarnjih poslova. U Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu državnim tajnikom imenovan je Ivan Bubić.

Podsjetimo, u studenom ove godine Nikolina Klaić imenovana je kao predstavnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u Upravno vijeće Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.
Još imenovanja pročitajte u odlukama sa sjednice Vlade na ovom linku.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist